tuotteet

Tuotteet

YUMEGA

Vihdoinkin olemme saaneet Suomeen Britanniassa kehitetyn eettisen tuotesarjan, jota myydään ympäri Eurooppaa. Tämä lisäravinnesarja sisältää öljyjä sekä ensimmäisen kolmitehoisen nivelvalmisteen koirille. Yumegalta löytyy myös sekä erityisesti pennuille, että kissakaverille suunniteltu valmiste.

Yumega tuotesarja on eettisesti tuotettu, uusiutuvista raaka-aineista valmistettu tuotesarja! Raaka-aineena käytetyt öljyt ovat laadullisesti parempia öljyjä kuin ihmisten ravintolisissä!

Lue lisää YUMEGA tuotteista suomeksi täältä. Ja englanniksi täältä.


yumove

YUMOVE-nivelvalmiste

Yumove on ensimmäinen kolmitehoinen nivelvalmiste joka sisältää kaikki tärkeimmät ravintoaineet nivelten hyvinvoinnin tukemiseksi. Yumove tukee aktiivisten harrastuskoirien tai työkoirien niveliä ja antaa vanhemmille koirille uutta elinvoimaa jo kuluneisiin niveliin.

Yumoven sisältämät ainesosat ovat tieteellisissä tutkimuksissa todettu tukevan koiran nivelten hyvinvointia! Tuotteissa ei käytetä epäeettisiä ainesosia kuten esim. niin sanottuja merten kondroitiineja, mikä on toinen nimi haineville.

1 Tabletti sisältää:
Glukosamiini HCl 250mg
Vihersimpukka 150mg
Hyaluronihappo 1.5mg
Mangaani 3mg
C-vitamiini 12.5mg
E-vitamiini 0.5mg

HINTA: 60tbl 20,90€ / 120tbl 36,75€ / 300tbl 80,65€

VAIKUTUKSET:
Vihersimpukka: kolmitehoisen vihersimpukan omat omega -3 ETA rasvahapot todistetusti helpottaa nivelkipua. Sisältää runsaasti mineraaleja, aminohappoja ja glykosaminoglykaaneja nivelten, jänteiden ja nivelsiteiden hyvinvointiin, joustavuuden ja liikkuvuuden lisäämiseksi.
Puhdas glukosamiini HCI: antaa voimaa ja tukee nivelten hyvinvointia!
Luonnollnen kondroitiini: Vihersimpukan kondroitiinisulfaatti on ruston, niveltä suojaavan tukikudoksen, tärkeä rakennusaine.
Mangaani: tukee jänteitä ja nivelsiteitä.
Hyaluronihappo: merkittävä ainesosa nivelnesteessä. Voitelee niveltä ja vaimentaa iskuja liikkeen aikana.
C ja E-vitamiinit: Auttavat ylläpitämään nivelten liikkuvuutta neutralisoimalla vapaita radikaaleja nivelissä. Tärkeää aktiivi- ja työkoirille, joilla runsas liikunta lisää vapaiden radikaalien muodostumista.

yumegadog

YUMEGA DOG-öljy

Yumega Dog on ainutlaatuinen sekoitus luonnollisia omega -3 ja -6 rasvahappoja kylmäpuristetusta pellavansiemenestä ja rohtopurasruohosta. Nämä välttämättömät rasvahapot auttaa koiran ihon ja turkin hyvinvoinnin ylläpidossa. Se tarjoaa koirallesi keskeisiä öljyjä vähentämään karvanlähtöä, parantamaan kuivaa ja hilseilevää ihoa, sekä kohentamaan turkin kuntoa.

Yumega Dog tuotteen öljyt sopivat kala-allergisille sillä öljyt ovat kasviperäisiä!

Tuotteessa käytetyt öljyt ovat korkeampilaatuisia kuin ihmisten ravintolisissä käytetyt öljyt. Pellavan- ja rohtopuraruohonsiemenet kylmäpuristetaan samalla tekniikalla kuin paras neitsytöljy puristetaan. Tuotteisiin ei käytetä mitään kemiallisia erotus- tai jälikäsittelymenetelmiä. Tuotteeseen lisätään luonnollista, kasviperäistä E-vitamiinia jotta öljyn laatu säilyy ja puhdistuu vapaista radikaaleista.

HINTA: 17,80€ / 500ml 29,55€

VAIKUTUKSET:
Omega-6 rohtopurasruohosta: hoitavat ja edesauttavat ihon uudistumista, parantavat ihon kuntoa ja turkin kasvua.
Omega -3 rasvahappopitoisuus pellavansienmenestä: kohentaa turkin kuntoa, vähentää karvanlähtöä ja parantaa ihon kosteussuojaa.
Linolihappo: ylläpitää ihon luonnollista kosteussuojaa, vähentää hilsettä ja parantaa kuivaa ihoa. Luonnollinen kasviperäinen E-vitamiini: luonnollinen antioksidantti, neutraloi vapaita radikaaleja ja tukee ihon vastustuskykyä.

yumegaplus

YUMEGA PLUS-öljy

Yumega Plus:n valmistuksessa on käytetty eräitä parhaista välttämättömien omega -3 ja -6 rasvahappojen lähteistä: kylmäpuristettua pellavansiementä, rohtopurasruohoa ja tuoretta lohiöljyä. Se on tarkoitettu auttamaan koiria, joilla on herkkä ja kutiseva iho sekä ylläpitämään ihon terveyttä ja puolustuskykyä pitkällä aikavälillä.

Yumega Plus sisältää tuoretta lohiöljyä, sekä 50% enemmän rohtopurasruohon gammalinoleenihappoa ja E-vitamiinia kuin perinteinen Yumega Dog.

Tuotteessa käytetyt öljyt ovat korkeampilaatuisia kuin ihmisten ravintolisissä käytetyt öljyt. Pellavan- ja rohtopuraruohonsiemenet kylmäpuristetaan samalla tekniikalla kuin paras neitsytöljy puristetaan. Tuotteeseen lisätään Salmopet lohiöljyä, joka on tuotettu Norjan kristallinkirkkaiden vuonojen lohista. Salmopet sisältää 100% lohiöljyä ilman lisäaineita. Salmopet lohiöljyn tuotannossa käytetyt lohet otetaan lähivuonoista ja jalostetaan öljyksi alle 1 tunnissa. Tämän ansiosta öljy on parasta mahdollista saatavilla olevaa. Tuotteisiin ei käytetä mitään kemiallisia erotus- tai jälikäsittelymenetelmiä. Tuotteeseen lisätään luonnollista, kasviperäistä E-vitamiinia jotta öljyn laatu säilyy ja puhdistuu vapaista radikaaleista.

HINTA: 250ml 21,60€ / 500ml 34,55€

VAIKUTUKSET:
Omega-3 rasvahapot lohiöljystä: rauhoittaa ihoa.
Extra GLA rohtopurasruohosta: vähentää kutinaa ja raapimista, tukee ihon terveyttä.
Omega -6 rasvahapot: pehmentää ihoa ja parantaa sen kimmoisuutta.
Omega -3 rasvahappopitoisuus pellavansienmenestä: kohentaa turkin kuntoa ja parantaa ihon kosteussuojaa.
Luonnollinen kasviperäinen E-vitamiini: luonnollinen antioksidantti, neutraloi vapaita radikaaleja ja tukee ihon vastustuskykyä.


Tilaukset ja kyselyt tuotteista sähköpostitse tai puhelimitse. Katso yhteystiedot täältä.